Qwint

Geboren:        18 jan 2017 
Africhting:       IGP-2, FH
Show:               ZG
Gezondheid:   HD-A, ED-0, Rug-vrij
Stamboom:      Klik hier

Qwint is een zeer talentvolle, jonge hond. Een hond met 'overdrive'. In het speuren brengt hij je altijd thuis, met appél is het de kunst om zijn driften onder controle te houden en dat is in het pakwerk nog een paar tandjes erger. Hij komt om te bijten en dat straalt hij aan alle kanten uit. Een heerlijke werkhond!

Wocan

Geboren:        27 okt 2016
Africhting:       IGP-1, 
Show:               
Gezondheid:   HD-A, ED-1/0
Stamboom:      Klik hier

Wocan is een super stoere en fijne werkhond. Een goede neus, een appél waar menig herder niet aan kan tippen en mooi bijtwerk. Een geweldige blaffer, goed onder controle te houden en altijd voorwaarts. Een klein buffeltje met een echt rottweiler karakter. Een echte vriend! 

Honden uit het verleden:

Bucha

Geboren:        04 feb 1998 / 01 jun 2008
Africhting:       3x WUSV
Show:               KKL 2A
Gezondheid:   HD-A
Stamboom:     Klik hier

Een ijzersterke sporthond die je nooit in de steek liet waardoor we ons 3 x voor het WK selecteerden.
Buiten de sport om een super fijne kameraard die overal mee naar toe ging. 

Devil

Geboren:        14 okt 2005 / 29 okt 2018 
Africhting:       LGA, LG FCI, ISP, Schaferslaget
Show:               
Gezondheid:   
Stamboom:      Klik hier

Dankzij Devil hebben wij elkaar leren kennen en is daardoor ons centrum voor psychatrische hulphonden ontstaan.
Devil was een uiterst bijzondere hond met een heel speciaal karakter. Voor de duvel niet bang, wat hij meermaals bewezen heeft op de weihnachtstreffen van Frisiana.
Hij was super slim, altijd vrolijk en gaf altijd 100 procent tijdens het werk. Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan hem denken...

Aaron

Geboren:        05-okt-2001 
Africhting:       2x WUSV
Show:               G
Gezondheid:   HD-A
Stamboom:      Klik hier

Aaron was een monster van een hond. In de sportwereld stond hij bekend als 'het kanon' omdat hij iedere pakwerker van de voeten stelde. 
Nadat John zich met Aaron kwalificeerde voor het WK is Aaron naar Oekraine verhuist en heeft met zijn nieuwe geleider nog 2x een WK gedraaid.

Iron vom Falorie

Geboren:         07 feb 2011, nu met pensioen
Africhting:        PAK, WM ISP
Show:               KKL en Körung 1 RSV2000
Gezondheid:   HD-A, ED-0, Rug-vrij
Stamboom:      Klik hier

Ons eigen fokproduct. Een voorbeeld van het ras; in karakter en uiterlijk de perfecte duitse herder. IJzersterke zenuwen, stabiel, sociaal en de ideale bouw. 
In het speuren uiterst geconcentreerd, in het appel goede driften zonder door te slaan en in het pakwerk zeldzaam hard bijtwerk. 

Spike (Turbo)

Geboren:         18 jan 2010
Africhting:        PAK, NK
Show:
Gezondheid:
Stamboom:        Klik hier

Een hond die door zijn scherpte en achterdocht naar de buitenwereld niet helemaal betrouwbaar was, maar voor ons een super fijne werkhond. Helaas werdt aanmelden bij keurmeesters een probleem aangezien Spike niemand meer in de buurt liet van Saskia als ze gespannen was voor de wedstrijd. Spike is verhuist naar een kennis in Zweden.

Billy

Geboren:        24 apr 2008 
Africhting:       PAK, Schaferslaget, ISP
Show:               KKL
Gezondheid:   HD-A, ED-0, Rug-vrij
Stamboom:      Klik hier
Wij zagen Billy 2 keer als pup. Als hondje van 4 maanden oud lieten ze hem uit de auto het trainingsveld op rennen en afstandstellen. Stel idioten. Met 13 maanden stond hij te koop, niet meer hanteerbaar. (hoe is het mogelijk.) Toen we gingen kijken zat hij in een kennel, met zijn nek van oor tot oor helemaal open vol bloed en pus van de blafband. Uit medelijden hebben we hem meegenomen. De tijd gegeven om te herstellen en langzaam gaan kijken of er nog een kans inzat voor de sport, en of hij daar zijn energie in kwijt kon. Hij was compleet gestoord tenslotte. Billy bleek een wereldhond te zijn. Hij werd echt een geweldige hond in alle onderdelen en daarbij ook super sociaal tegen ons beide. Een hond waar we veel plezier mee hebben gehad!

Billy (Amber)

Geboren:        22 jul 2013
Africhting:       PAK, Pre, NKK
Show:               KKL
Gezondheid:   HD-A, ED-0, Rug-vrij
Stamboom:      Klik hier


De dochter van bovenstaande Billy. Een snelle hond met veel werkdrift. Super speurwerk, geweldig appel en explosief bijtwerk.